Kuluttajilla on oikeus perua kauppa 14 vrk:n kuluessa ostoksen tekemisestä (etäkauppa-säännös).

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja varustettuna alkuperäisillä tuotelapuilla; on erityisen tärkeää että tuotteesta ei irroiteta selkeästi merkittyä ”sovituslappua”. Mikäli kuluttaja irroittaa sovituslapun, ei vaihtaminen tai palauttaminen ole enää mahdollista. Tuotetta on mahdollista sovittaa ilman sovituslapun irroittamista.

Palautus- tai reklamaatioasioissa ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme shop@upmrkt.fi . Palautus ei ole mahdollista ennenkuin olemme antaneet paluuviestinä ohjeet palautukselle. 

EU:n direktiivin mukaan verkkokauppa voi veloittaa tuotteen palautuksesta tai vaihtamisesta aiheutuneet postikulut. Mikäli tuotteessa on virhe, tai olemme toimittaneet väärän tuotteen, on palautus aina maksuton. Toimituksen mukana ovat ohjeet tuotteiden vaihtamiselle/palauttamiselle.
   
Silloin kun ostos toimitetaan Suomen ulkopuolelle, on vaihto- ja palautusoikeus voimassa 7 vrk:n ajan; asiakaspalautusten postimaksusta vastaa tilaaja. Suosittelemme että ulkomailta lähetettävät palautukset lähetetään kirjattuna lähetyksenä, emme voi vastata mahdollisista hävinneistä asiakaspalautuksista.
Emme hyvitä yli vuoden vanhoja tuotteita.